Skip to content

Нашият cooolComics е тук!
В него ще откриете познатите герои въвлечени във вълнуващи изживявания с телевизионна услуга от ново поколение – coool.tv.
Благодарим на екипът на Майна Town, които успяха да разкажат цветно и весело нашите истории.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Инструкции за работа с приложението coool.tv и портал www.coool.tv

Какво е coool.tv ?

coool.tv е телевизионно решение от ново поколение – смарт приложение, с което гледате любимите си програми по нов и удобен начин.

Най-гледаните програми могат да се връщат до 7 дни назад, има богато разнообразие на HD и 4К програми и възможност за добавяне на спортните пакети DiemaXtra и MAX Sport Plus.

coool.tv дава възможност да се гледа едновременно на до 5 устройства на адреса на предоставяне на основната услуга cooolNet.

Как да се абонирам ?

За да се абонирате за coool.tv, първо е необходимо да си осигурите гига бърз оптичен интернет за дома от Cooolbox (провери адрес за покритие).

Услугата се предоставя като допълнителна към cooolNet, а активацията се осъществява през клиентския портал My Cooolbox, без посещение, по всяко време на денонощието.

Какви са предимствата ?

Основно предимство е порталът за управление www.coool.tv, чрез който лесно и бързо персонализирате достъпа до приложението:

 • създаване на отделни профили за всеки член от семейството с предпочитаните канали, подредени в избран ред.
 • Интерактивен интерфейс, с който се работи интуитивно, удобно и лесно.
 • Абонаментът за услугата може да се прекрати във всеки момент с едномесечно предизвестие подадено през клиентския портал My Cooolbox.
Какви са начините на плащане ?

Месечната такса за coool.tv е 19,90 лв. с ДДС.

Към основния пакет могат да бъдат добавени:

 • Пакет DiemaXtra: Trace Sport Stars, Diema Sport HD, Diema Sport 2 HD и Diema Sport 3 HD – 13.99 лв./м с ДДС.
 • Пакет MAX Sport Plus: MAX Sport 1 HD, MAX Sport 2 HD, MAX Sport 3 HD, MAX Sport 4 HD – 12.98 лв./м с ДДС.
 • Пакет 7/8 TV – 0.78 лв./м с ДДС. Таксите за услугата се добавят към тези за cooolNet.

Вижте повече за методите на плащане на страницата на cooolbox.

С какви устройства е съвместимо?

coool.tv е съвместимо с всички устройства с операционни системи Android TV, Google TV след версия 7, както и Apple TV с tvOS над версия 12, Amazon Fire TV с OS над версия 5,  както и със смарт телевизори Samsung и LG за моделите след 2018 г.*Cooolbox препоръчва използваните устройства за гледане на coool.tv да бъдат включени в мрежата по кабел. Ако все пак предпочитате безжична връзка, е необходимо да осигурите добро WiFi покритие.

Как да инсталирам приложението ?

Приложението coool.tv може да се изтегли от Google Play StoreApp Store или Amazon Appstore, според устройството, което използвате.

Как да инсталирам приложението ?

Приложението coool.tv може да се изтегли от Google Play StoreApp Store или Amazon Appstore, според устройството, което използвате.

Как мога да се възползвам от пробен период за coool.tv ?

Активация на тридневен пробен период за coool.tv може да се направи през портала www.coool.tv . Тестовият режим няма да бъде достъпен едновременно за твърде голям брой абонати. Ако се случи натрупване на заявки, потребителят ще има възможност да се запише в изчакване и щом дойде неговият ред, ще получи автоматичен имейл с линк за активация, валиден 48 часа.

 • Техническа поддръжка
 • 0800 45 845
 • опция 1

 • Обслужване на клиенти
  Понеделник – петък:
  От 08:00 до 20:00 часа.
  Събота и официални празници:
  От 09:00 до 18:00 часa.
  Неделя – почивен ден.
 • 0800 45 845
 • опция 3

  * Всички полета са задължителни.